Via onderstaande databank kunt u antwoorden vinden op de meest voorkomende vragen.
Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op, alleen wij kunnen uw account weer vrijgeven.
Wij kunnen alleen een account vrijgeven wanneer u bij ons staat geregistreerd als beheerder, dit in verband met privacy en regelgeving.

Een extra account aanmaken of verwijderen kunt u helaas nog niet zelf doen.
Neem hiervoor contact met ons op.

Wanneer u een wijziging wilt doorvoeren, zoals een naamswijziging, adreswijziging etc. dan kunt u ons een mailtje sturen. Wij voeren alleen een wijziging door als u bij ons bent geregistreerd als beheerder.

Wanneer u wenst geen gebruik meer te maken van onze diensten, dan kunt u ons per e-mail (info@wehodo.nl) een opzegging sturen. Alleen beheerders die bij ons bekend zijn, kunnen een opzegging doen. Bij twijfel zullen wij ter bevestiging telefonisch contact opnemen.

U ontvangt van ons een factuur. Hierin staat een factuurnummer en rekeningnummer die u moet gebruiken om een betaling te doen.

Er wordt altijd een herinneringsfactuur per email verzonden. Wanneer na deze herinneringsfacturen nog niet betaald heeft, wordt uw account (en daarbij uw afgenomen diensten) tijdelijk stopgezet. Hierdoor kunt u geen gebruikmaken van onze diensten. Na betaling zullen de diensten weer beschikbaar zijn.

Natuurlijk. U kunt uw facturen zelf inzien in uw Account of neem contact met ons op.

WeHoDo & IT is een online IT dienstverlener voor Particulieren,de ZZP-er & het MKB.
Wij verzorgen dat u prettig kunt werken met IT gerelateerde zaken, zoals een website, emailen, bedrijfssoftware, maar ook computers, netwerken en printers.

Wij kijken naar uw wensen en passen hiervoor onze diensten op aan.

Al onze diensten worden binnen Europa gehost, op 3 verschillende locaties. Te weten: Nederland (Amsterdam), Duitsland (München) & Frankrijk (Parijs).

Wij vinden belangrijk dat u zorgeloos kunt werken en hebben daarom gekozen om onze diensten te verdelen over deze 3 datacenters. Zo kunnen wij snel opschalen en schakelen indien noodzakelijk en zijn wij niet afhankelijk van 1 datacenter.

Helaas hebben wij geen mogelijkheden voor bezoekers. Echter is een afspraak bij u op locatie wel mogelijk. Eventueel kunnen wij dan gelijk de mogelijkheden bekijken, zodat we snel kunnen schakelen.

Om onze dienstverlening te garanderen, werken wij uitsluitend met kwalitatieve producten en partners. Enkele voorbeelden zijn HP, Microsoft, Bitdefender & Western Digital.

Doordat wij al jaren met deze producten en partners werken, weten we wat we kunnen verwachten, zodat u zorgeloos kunt werken.

Een website is online dienst, soms betaald, om informatie te delen, of om diensten en/of goederen te verkopen.

Naast een website / ontwerp, heb je ook een domeinnaam en hosting nodig. Samen vormen ze dat je website online beschikbaar is.

Dat verschilt per website. Een website kan bestaan uit bijv. 3 pagina's met tekst, foto's en filmpjes. Of uit tientallen pagina's met contact formulier, nieuwsbrief inschrijving etc. Maar je hebt ook websites waar je online producten en/of diensten kunt kopen. Deze website noemen we webshop.

Een webshop is wat complexer dan een gewone website. Omdat je met een webshop de functie moet hebben om online betalingen te kunnen doen met iDeal of Creditkaart. Ook dien je rekening te houden met voorraad, het versturen van producten. Maar natuurlijk ook retour verwerkingen. Vanuit de basis, zal een website € 299,- kosten naarmate de wensen van de klant.

Jazeker. Wij maken uw website beschikbaar en richten deze in naar uw wensen. Daarna kunt u zelf de website zelf aanpassen, zoals teksten en foto's.

Wanneer uw website niet werkt, kunt u ons contacten en zullen we zorgen dat uw website weer snel online is.

Dit is het beschikbaar maken van uw website op het internet zodat deze wereldwijd benaderbaar is.

Hosting heb je in verschillende vormen en maten. Wij bespreken met de klant wat u precies nodig heeft. Zodat u niet meer nodig heeft dan u werkelijk gebruikt.

Al onze diensten worden binnen Europa, (Nederland, Duitsland & Frankrijk) gehost. De reden hiervoor is dat als er een calamiteit mocht gebeuren in 1 van de datacenters, dat we snel kunnen overschakelen naar een ander datacenter, zodat de down-time zo kort mogelijk is.

Onze hosting maakt gebruik van snelle SSD schijven, zodat uw website en email super snel geladen wordt. Daarnaast maken wij gebruik van Plesk, een control panel waar u eventueel zelf aanpassingen kunt doen.

Dit is afhankelijk van uw website. Een website van 3 pagina's heeft niet veel capaciteit nodig dan wanneer er een webshop is met meer dan 500 artikelen.

Tarieven overzicht.

Een domeinnaam is een naam op internet. Zoals www.wehodo.nl Deze naam moet makkelijk te onthouden zijn, zodat klanten u makkelijk online kunt vinden. Maar een domeinnaam moet ook aansluiten op het product en/of dienst die u aanbiedt. WeHoDo staat voor Websites, Hosting & Domeinnamen.

Een domeinnaam bestaat uit een extensie. Dit is het laatste gedeelte van het domeinnaam, want na de . (punt) komt. De meest bekende zijn .nl of .com.

De prijs van een domeinnaam is afhankelijk van de extensie.

Tarieven overzicht.

Doorgaans is een domeinnaam binnen 2 uur beschikbaar. Echter is dit wel afhankelijk van hoe snel internetproviders hun DNS updaten.

Ja, dat kan. U kunt uw domeinnaam verhuizen naar WeHoDo of u kunt uw domeinnaam koppelen met onze hosting.

Onze DNS zijn:

ns1.wehodo.net
ns2.wehodo.net
ns3.wehodo.net

Ga naar www.hostingbeheer.nl:8443

Cloud Apps is een online platform waarmee u alle applicaties en documenten altijd en overal tot uw beschikking heeft. Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent.

Inprincipe alle applicaties die u nodig heeft. Zoals Word, Excel & Outlook. Maar ook uw specifieke applicaties zoals uw boekhoudpakket of adviessoftware.

Omdat Cloud Apps een maatwerk platform is, met ieder zijn eigen wensen, zullen wij een offerte moeten uitbrengen. Dit omdat elke applicatie zijn eigen systeemvereisten nodig heeft.

Een modern apparaat die een actieve internet verbinding heeft. Dat kan zijn een laptop, computer, tablet of smartphone.

- Controleer of u toegang tot internet heeft.
- Controleer of uw gebruikersnaam en wachtwoord goed zijn.
- Controleer of op uw systeem alle updates zijn geïnstalleerd.

Mocht het nog niet werken of komt u er niet uit, neem dan contact met ons op.

Dit kan op ieder, moderne apparaat die verbonden is met het internet.
Het kan dus op een laptop / computer, tablet en smartphone.

Inkomende email server: mail.cloudmail365.nl
Uitgaande email server: mail.cloudmail365.nl
SSL ingeschakeld: Ja

Cloud Mail werkt op alle systemen met internet.
U kunt Outlook gebruiken, Webmail of uw tablet / smartphone.

Apple iPhone / iPad:

1) Ga naar Safari.
2) Vul in bij adres www.officemail365.nl in.
3) Klik op Integratie met apparaat (Onderaan de pagina).
4) Kies voor Mail, Contacten & Agenda's.
5) Kies voor Exchange Active Syns gebruiken.
6) Vul je gebruikersnaam & wachtwoord in.
7) Kies voor Sta toe bij Configuratieprofiel downloaden.
8) Sluit Safari en ga naar Instellingen van je toestel.
9) Ga naar Algemeen.
10) Ga naar Beheer profielen en apparaten.
11) Kies het profiel bij Gedownload profiel.
12) Kies Installeer (rechtsboven in).
13) Voer je toegangscode in van je toestel, indien nodig.
14) Je krijgt een waarschuwing, kies voor Installeer.
15) Kies Gereed en je account is ingesteld!